Αναζήτηση...

BÜFA® Composite Systems… Ένας Συνεργάτης που εξελίσσεται!!!

BÜFA® Composite Systems… Ένας Συνεργάτης που εξελίσσεται!!!

Tις προηγούμενες ημέρες είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας στην Μεταμόρφωση, τους Jose Moralejo (Regional Manager Southern Europe) και Αlexander Muller (Technical Manager) της εταιρίας BÜFA® Composite Systems, αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα είναι η Εταιρία μας.

Στα πλαίσια της συνάντησης μας συζητήσαμε φλέγοντα θέματα που αφορούσαν:

  • Tην ανάπτυξη και διάθεση τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πολυεστερικών καλουπιών και πολυεστερικών προϊόντων γενικότερα.
  • Tις νέες επιστημονικές εξελίξεις που η BÜFA® εφαρμόζει  για να βελτιώσει την απόδοση των προϊόντων της.
  • Tην βελτίωση της σχέσης τιμής – κόστους με τελικό αποδέκτη τον πελάτη.

Παράλληλα, η επίσκεψη των δύο συνεργατών μας στο χώρο παραγωγής μας στην Τανάγρα (www.grpmoulds-plugs.com), μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα τεχνικά θέματα που αφορούσαν στους πιθανούς τρόπους βελτίωσης της παραγωγικής μας διαδικασίας, με τη νέα βελτιωμένη γκάμα προϊόντων της BÜFA® Composite Systems.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την γκάμα προϊόντων της BÜFA®  και τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των σύνθετων υλικών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τα νέα ανταγωνιστικά πακέτα των προϊόντων μας, τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της παραγωγής σας.

 

Με τιμή,

Έλενα Ντέντικ

Διευθύντρια πωλήσεων