Αναζήτηση...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

COMPOSITE TECHNOLOGIES (COMTEC)

Η Composite Technologies (COMTEC), είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των Σύνθετων Υλικών, η οποία δραστηριοποιείται σε δύο κεντρικούς άξονες:

  • στην διανομή ολοκληρωμένης γκάμας Α’ υλών Σύνθετων Υλικών, που αφορούν την κατασκευή/ επιδιόρθωση/ συντήρηση GRP (Glass Reinforced Plastic) ή FRP (Fiber Reinforced Plastic).
  • στην κατασκευή πρωτοτύπων και πολυεστεριών καλουπιών, διαφόρων κλάδων (ναυπηγικό, αρχιτεκτονικό, δομικό κ.α), εξυπηρετώντας την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά.

Λόγω του διττού της ρόλου, η COMTEC σας παρέχει ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις ως προς τα υλικά, τις μεθόδους παραγωγής και τα καλούπια σας, ειδικά στις περιπτώσεις που οι παραγωγικές σας απαιτήσεις είναι αυξημένες και ιδιαίτερες.

Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις για κάθε εφαρμογή σας, διότι δοκιμάζουμε και ελέγχουμε οι ίδιοι τις επιδόσεις των προϊόντων που εμπορευόμαστε – διανέμουμε, και δε βασιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στις προτάσεις των – κορυφαίων ούτως ή άλλως – προμηθευτών μας.

50 Χρόνια

Έρευνα & Ανάπτυξη

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Composite Technologies

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Σκοπός μας είναι πάντα να χρησιμοποιούμε τη γκάμα των προϊόντων μας και τις γνώσεις μας, προκειμένου να σας βοηθούμε να επιτύχετε τους στόχους σας.
Γνωρίζουμε ότι μόνο μέσω της δικής σας επιτυχίας, μπορούμε να επιτύχουμε και εμείς.

 

Εάν το ζητούμενό σας είναι…

…τότε η COMTEC αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας απαρτίζεται από χημικούς, χημικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες. Αποτελεί κεντρική φιλοσοφία μας – κληροδότημα από τον επίτιμο πρόεδρο μας κ. Κωνσταντίνο Χρόνη – να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας και να λειτουργούμε με πρωταρχικό μέλημα την κάλυψή τους με άψογο και ανταγωνιστικό τρόπο.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να σας ακούσουμε, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με σεβασμό και ειλικρίνεια.